Csütörtökön lezajlott az első társasjáték délután. A gyerekeket már nagyon vártuk, még táblát is tettünk ki az árok mellé, hogy azok is odataláljanak, akik a plakátokkal nem találkoztak.

Ezt a táblát keressétek ezentúl is

Csináltunk pattogatott kukoricát, Niki-féle bodzaszörpöt, aztán kipakoltuk sorban a játékokat a rendezvényterembe. Három után meg is érkezett az első játékos, Csenge, aki a kedvenc játékát, az Activity Juniort is magával hozta.

Sára, Csenge, Bence

A társasjáték klubot a Bang játékkal nyitottuk a fiúk kérésére. A játékmester Levente volt, aki nagyon lelkesen magyarázta a gyerekeknek a szabályokat. A sors fintora, hogy a játékból először pont a fiúk estek ki. Amíg a többiek befejezték a játékot, addig a fiúk rögtönöztek egy Harry Potter játékot, fel-alá rohangáltak és olyan szavakat kiabáltak, mint „vikitiki” (állattá változtatás), „dixit” (kínzás), „bang!” (ütés). A lányok és Dávidka eközben Dóri és Niki felügyeletével elkezdtek Dixitet játszani. Annyira nagy sikerű volt a játék, hogy mindkét paklit kipróbálták, és be sem akarták fejezni, pedig már eléggé fáradtak voltak. A fiúk és Csenge-miután befejezték a futkosást-, kipróbálták a Wazabit, majd az Aranyásókat, amiben már Évi is részt vett. A szabályokat már kicsit elfelejtettük, de szerencsére jött Judit, aki segített őket feleleveníteni. Sajnos Lacit ezen a napon nélkülöznünk kellett, pedig ő minden társas szabályát kívülről tudja.

Bang!

A maximum létszám ezen a napon 11 fő volt, reméljük, legközelebb ennél is többen jönnek, hiszen még nagyon sok játékot nem próbáltunk ki. További információkért keressétek a plakátokat a Facebookon és a balatoncsicsói buszmegállóban. A szombati filmklubot se felejtsétek! :)