Szombaton este a csütörtöki társasozós délutánhoz hasonlóan megint nagyon izgatottan vártuk a gyerekeket a filmklub miatt. 7 órára már teljesen berendeztük a klubhelyiséget, besötétítettünk, és most is raktunk ki táblát, hogy az utcán járkáló gyerekek is bejöjjenek esetleg. Szerencsére Szabi is átjött és segített összerakni a technikát..nélküle lehet, hogy bajban lettünk volna. 

Évike már nagyon izgatott

Öt gyerek jött el ezen az estén mozizni, kicsit késtek ugyan, de negyed 8 körül el tudtuk már indítani nekik a Gru című mesét. Készültünk nekik házi bodzaszörppel és popcornnal. 

Itt még jól viselkedtek

Amíg a film ment, addig a felnőttek kint a tornácon jól el tudtak beszélgetni egy sör mellett. Mindenki nagyon örült, hogy ilyen kellemes helyen, ilyen jó társaságban és nyugodtan tudja eltölteni ezt az estét. A gyerekek nagyon élvezték a filmezést, viszont a végére kicsit bevadultak, és átfordult a dolog párnacsatába, ami miatt kiborult a szörp és minden tele lett pattogatott kukoricával. Szerencsére el tudtuk intézni, hogy amit lehetett, azt felsöpörjék maguk után. A következő kölyökmozira is szeretettel várjuk a gyerekeket és persze a szülőket, nagytesókat is egy kis beszélgetésre.