A Gyöngyvirág utcában található vendégházat – 3 szobával, fürdőszobával, konyhával – a Dobossy család a házuk tetőterében már az építékor kialakította. Elsősorban a háziasszony, Éva gondoskodik a működtetéséről, aki otthonról, Fövenyesről, édesanyjától hozta a mintát, de a család többi tagja is kiveszi a részét a feladatokból.  

A kényelmesen berendezett szállás egész évben kiadó. A vendégek használhatják a füves udvart is: pihenésre, napozásra, szalonnasütésre, bográcsozásra. 

 


​A Balázsi nyaraló, ahogy a tulajdonosok mondják, Szentantalfáról közelíthető meg murvás úton. A megörökölt egykori pincét addig szépítgették, újítgatták, hogy mára tavasztól őszig alkalmas vendégfogadásra, a leginkább család vagy baráti társaság számára alkalmas nyaralóhely. 

​Két 3 ágyas szobát használhatnak, plusz van még 3 pótfekvőhely. Tűzrakásra itt is van lehetőség, a vendégek kedvükre főzhetnek, süthetnek szabad tűzön vagy a házban. 

Gyakori a visszajáró vendég, a kedvező árak, a barátságos vendéglátás és nem utolsó sorban a nyugodt pihenésre alkalmas vidék miatt.