Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beszámoló az első Jövő Műhelyről


Balatoncsicsó balatoncsicsói plébánia Jövőműhely közösségi tervezés képzések
A közösségfejlesztő projektrész egyik célja a Nivegy-völgy jövőképének elkészítése. A Völgy jövőképe több műhely keretében készül majd el, a következő érintett csoportok bevonásával: Nivegy-völgyi vállalkozók (borászok, szállásadók, helyi termék előállítók), Nivegy-völgyi lakosok és a Plébánia Alapítvány.

0 Tovább

Tanulmányút Pannonhalmára


Levendula illat, ősrégi iratok az ódon könyvtárban, gyönyörű panoráma, békés, derűs csend, gyógynövénykert a kolostor birtokán, 400 éves arborétum - amikor az ember olyan helyre jut el, mint Pannonhalma, még a 40 fokos meleg sem tudja eltántorítani, hogy mindent alaposan megnézzen és megértsen. Ráadásul gyógynövényes fagyival, levendulaszörppel és fröccsel is hűsítettük magunkat…0 Tovább

Falusi vendégasztal szolgáltatás a Nivegy-völgyben

A nívós helyi termékek előállítása és tudatos kínálása, a szállásadás, a falusi vendégasztal szolgáltatás és a borkóstolás hozzáadott értékekként, igazi kitörési pontot jelenthet a Nivegy völgyben. Ezt jól mutatta az is, milyen sokan voltak kíváncsiak Szabadkai Andrea szakértőnk véleményére az április 17-i látogatás során. Nyolc család összesen 14 képviselője tette fel a kérdéseit a termék előállítás jogi és szabályozási hátteréről, az alapvető jogi tudnivalókról, a "tippekről és a szabályos trükkökről", amelyek a munkát és az értékesítést megkönnyítik.


0 Tovább

2x2 néha 5 - beszámoló az 1. Borász Műhelyről

A Borász Műhelybeszélgetések első alkalmának témája az együttműködésre és közös értékesítésre alapozott borvidéki marketing volt, 2x2 néha 5 címmel.

A meghívott előadó - Borbély Sándor, a Pannonhalmai Borvidéken működő Borpromo Kft. tulajdonos-ügyvezetője arról beszélt, melyek egy bormarketing vállalkozás vezetőjének szempontjai, és hogyan, miben segíthet a közös borvidéki értékesítés.

0 Tovább

Nivegy-völgyi Tudástár - „Borász Műhely”

MEGHÍVÓ

Kedves Nivegy-völgyi Borász!

Bizonyára értesült már róla, hogy idén megkezdődik a balatoncsicsói plébánia felújítása. Az épület az egész Nivegy-völgy lakosságát fogja szolgálni: a tervek szerint a helyi turizmus, a kulturális élet, a civil összefogás és a helyi vállalkozások otthonává és szervezőerejévé válik majd.

A felújításhoz kapcsolódóan "Borász Műhely" címmel beszélgetés sorozatot szervezünk a helyi borászok által fontosnak tartott témákban. Hogy valóban olyan témák legyenek terítéken, amelyek a helyi borászokat érdeklik, számítunk a visszajelzésére az alábbi témákkal kapcsolatban.

0 Tovább
«
12

Balatoncsicsó

blogavatar

Adott 5 falu 1000 lakóval a Balaton-felvidéken, az egykori központjuk, egy 300 éves plébánia, ami 30 éve elhagyatott. Mit hoz ki ebből az aktív helyi közösség és a Forster Központ, a Norvég Alap támogatásával? Kövesd végig a blogunkon!

Támogatóink

kapcsolat

nivegyvolgy_kukac_gmail.com

Reblog