Hétfőn (október 21.) szép számmal összegyűltünk a csicsói Faluházban, hogy megnézzük az elkészült terveket, amelyeket már engedélyezett a Kaposvári Tervtanács.
Ezúton is köszönjük a részvételt mindenkinek! Az alkalomra betoppant Scher Jancsi bácsi is, Csicsó egyik legidősebb lakója, aki a kórházból egyenesen ide jött. Jancsi bácsi korábban nagyon sokat tett azért, hogy megújuljon a falu temploma.

közösségi tervezés Balatoncsicsó balatoncsicsói plébánia Építész Stúdió felújítás

Az építészek részletesen bemutatták a terveket, és válaszoltak a felmerülő kérdésekre. Fókuszban a fűtés-fenntarthatóság kérdése volt, amire még keresik a lehető legjobb megoldásokat. Erről még szó lesz a későbbiekben.

A terveket ide kattintva nézhetitek meg.
Hamarosan megkapjuk az építészektől azt a kisfilemet, amelyben be is járhatjuk az épületet, benézhetünk a helyiségekbe, és kiderül, hogy milyen lesz az új, hátsó épületszárny elhelyezkedése.

A következő hónapokban elkészül a kivitelezési terv, amely ennél sokkal részletesebb lesz. Tartalmazza majd, hogy milyen burkolatok, színek, anyagok kerülnek az épületbe, milyen lesz a kert. Az elkövetkező hónapokban ezeket kell majd átbeszélni, véglegesíteni.

Addig is nézegessétek, ízlelgessétek!

Babarczy Veronika