Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vidék leleménye - védjegyes termékek

balatoncsicsói plébánia Balatoncsicsó vidék minősége védjegy Nivegy-völgy képzések

Nemrégiben bemutattuk itt a blogon az Éltető Balatonfelvidék kezdeményezését, és egy kisfilmet, amelyben ínycsiklandó étkek, lekvárok, borok, szörpök szerepeltek, valamint megismerhettük a termelőket is.

Kézművesekkel készült az alábbi riportfilm a régióból. Több ismerőssel is találkozhattok majd, Csicsóról, Antalfáról! Ők elmondják, miért fontos számukra a védjegy.
Legtöbben első helyen említik, hogy nem pusztán egy szervezetre, hanem egy összetartó, jól működő szakmai közösségre leltek. Sokuknak hozott új baráti kapcsolatokat is ez a kezdeményezés, a gyakorlati segítségen túl.

A téma többeket érdekelhet, ezért picit belemegyünk a részletekbe, megosztjuk a fontos tudnivalókat, és nem gyönyörű termékeket is nézegethettek.

0 Tovább

Éltető Balaton-felvidék

Korábban már szóba került a Facebook oldalunkon a vidék minősége védjegy. Jelen cikkünkben szeretnénk bemutatni ezt a kezdeményezést és lehetőséget, amelyet az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület indított útjára.

Magyarország egyik ékköve a Balaton-felvidék. Igen gazdag ez a táj - gyönyörű természeti értékeivel, középkori templomromjaival, hagyományaival. Ugyanakkor az ott élők egyre tudatosabban keresik a megújulás lehetőségét is és egyre többen gondolják, ha sokan adják össze tudásukat, tapasztalatukat, kapcsolatrendszerüket, a lehetőségeik megsokszorozódnak.

vidék minősége védjegy Éltető Balaton-felvidékért Egyesület balatoncsicsói plébánia Balatoncsicsó Balaton-felvidék Nivegy-völgy

0 Tovább

Balatoncsicsó

blogavatar

Adott 5 falu 1000 lakóval a Balaton-felvidéken, az egykori központjuk, egy 300 éves plébánia, ami 30 éve elhagyatott. Mit hoz ki ebből az aktív helyi közösség és a Forster Központ, a Norvég Alap támogatásával? Kövesd végig a blogunkon!

Támogatóink

kapcsolat

nivegyvolgy_kukac_gmail.com

Reblog